Best Western Plus Kalmarsund Hotell

Historia

Den 1 juni 1982 slog hotellet upp sina dörrar första gången för att ta emot gäster. Stolta ägare var Håkan Järrud och Gunilla Högbom.  
   
1987 utökades hotellet med en stor relaxavdelning med bastu, bubbelpool och avslappningsrum. Denna blev snabbt en favorit både bland hotellgäster och Kalmarbor. 

För att kunna erbjuda ännu bättre service öppnade restaurangen 1989. Nu kunde hotellet ta emot helpensionsgäster  vilket  gladde både konferensgäster och bussgrupper. Till sin nuvarande plats flyttade restaurangen 1996 vilket gav hotellet nya möjligheter då det fick ännu ett konferensrum med plats för 85 personer.    
   
I augusti 1999 fick hotellet ny ägare, Norlandia Hotels & Resorts, en norsk hotellkedja som ägs av de två bröderna Roger och Christian Adolfsen med ett 30-tal hotell runt hela Norge, 3 i Köpenhamn, Danmark och 9 i Sverige.  
   
Under vintern 2009 byggde vi till. Det blev en våning till på hotellet och i maj 2009 hade vi invigning. I och med att våning 3 stod klar så har vi nu 106 rum hos oss. På våming 3 har vi 19 deluxerum och 2 juniorsviter.  
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.