Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Om hotellet

In- & utcheckning
Incheckning sker från kl 15.00 till 22.00 och utcheckning senast klockan 11.00. Kommer ni efter 22.00 var god kontakta receptionen för information angående incheckning.
Önskar ni tidig alt. sen utcheckning kontakta hotellet, kostnad 300kr alt 500kr för både tidig och sen.

Parkering
I hotellets källarplan finner ni vårt garage. För 150kr/dygn kan ni parkera säkert i vårt varmgarage. Vi har ett begränsat antal platser och tar ej förbokning.
För parkering utomhus hänvisar vi till de allmänna parkeringsplatserna som är gratis
från 18.00 till 09.00 måndag -lördag. Söndag helt fri. För mer information angående de kommunala parkeringarna, parkeringsinfo

Cyklar
Vi har 6 st cyklar till uthyrning. Priset är 100kr/dag eller 500kr/vecka. 50% av kostnaden går till BRIS. Bokning sker i receptionen.
Vid förlust av cykelnyckel eller lås tillkommer en kostnad av 250kr.

Kontantfritt hotell
Från och med 1 juni 2020 är vi ett kontantfritt hotell.

Kvarglömt
Vi behåller kvarglömda artiklar i 3 månader och därefter skänks det som ej efterfrågats till Stadsmissionen.

Husdjur 
Vi har ett begränsat antal rum där vi tillåter husdjur. Meddela oss vid bokning så reserverar vi ett av dessa åt er. Det tillkommer en städavgift på 250kr/vistelse. 

Miljömärkning Svanen 
Vi är Svanenmärkta från och med februari 2010. 
För att läsa mer om Svanen  

Internet 
Fri tillgång till internet finns på  vår gästdator i receptionen. För de gäster som önskar arbeta via internet på sina rum kan vi erbjuda trådlöst internet med The Cloud.

För tillgång till Wifi:
1. Välj nätverket MYCLOUD
2. Välj ANSLUT - Om inloggningssidan ej öppnas automatsikt, starta din webbläsare och skriv in valfri webbadress så öppnar sig inloggningssidan.
3. Bocka i TERMS & CONDITIONS
4. Klicka på connect
Nu är du ansluten
 

Wellness Studio
Som gäst hos oss på BEST WESTERN PLUS  Kalmarsund Hotell har du fri tillgång till Wellness Studio som ligger tvärs över gatan från hotellet.. Där finns allt från styrketräning till yoga.
Läs mer om vad Wellness Studio har att erbjuda här


Rökfritt hotell
Sedan juli 2007 är Best Western Kalmarsund Hotell ett helt rökfritt hotell. Vi har sedan dess även renoverat våra rum så nu har vi 106 fräscha och nyrenoverade rum.   

Frukost
Serveras måndag till fredag 06.30 till 09.30, lördag och söndag 07.00-10.30 på bottenplan i vår restaurang.  Önskar ni gluten- eller laktosfritt prata med någon av vår frukostpersonal så hjälper de er.

Restaurang - Vår restaurang är stängd kvällstid tillsvidare
Vår restaurang Bistro 5 finner ni vid receptionen på bottenplan. Öppettider måndag till torsdag 17.00-21.30 och fredag till lördag 17.00-22.00. För mer information och menyer se fliken Restaurang. 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.